Se incarca...

Politica de confidențialitate

La PICBEN IMPEX, ne preocupăm de confidențialitatea datelor dumneavoastră. Această politică explică cum colectăm, folosim și protejăm informațiile cu caracter personal pe care le furnizați în timpul utilizării site-ului nostru.

Ce date colectăm

Colectăm informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, doar atunci când le furnizați voluntar, de exemplu, când completați un formular de contact sau când faceți o programare.

Cum folosim datele dumneavoastră

Folosim datele dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile solicitate și pentru a vă contacta în legătură cu programările sau întrebările dumneavoastră. Nu vindem, nu împărțim și nu dezvăluim datele dumneavoastră către terțe părți, cu excepția cazului în care sunteți de acord sau este necesar pentru a respecta legile în vigoare.

Securitatea datelor

Luăm măsuri pentru a proteja datele dumneavoastră împotriva accesului neautorizat sau utilizării. Toate informațiile personale pe care le furnizați sunt stocate în mod sigur.

Accesul la datele dumneavoastră

Dacă doriți să accesați, să modificați sau să ștergeți datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați.

Actualizări ale politicii

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau de a modifica politica noastră de confidențialitate. Orice modificare va fi afișată pe această pagină.

Contact

Pentru întrebări sau clarificări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@picben.ro .