Se incarca...

Termeni și Condiții


Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a website-ului nostru.

1. Accesul la Serviciu

Prin accesarea și utilizarea serviciului nostru, sunteți de acord să respectați toți termenii și condițiile prezenți. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați serviciul nostru.

2. Confidențialitate

Informațiile personale pe care le furnizați în timpul utilizării serviciului nostru vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate a serviciului nostru auto.

3. Drepturi de Autor

Conținutul și materialele prezente pe site-ul nostru sunt protejate de drepturile de autor și nu pot fi utilizate sau reproduse fără permisiunea noastră scrisă.

4. Responsabilitate

Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate pe site-ul nostru, dar nu putem garanta acuratețea sau completitudinea acestora. Utilizarea informațiilor de pe site este pe propriul risc al utilizatorului.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va fi afișată pe această pagină.

6. Contact

Pentru întrebări sau clarificări cu privire la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@picben.ro .